10. april 2012Jeg blev lige chokerede over mig selv, da jeg så dette billede. OMFG ! Puha for en størrelse jeg har. Jeg håber det er okay jeg satte det billede ind Gina, hvis du læser med. Men hold da kæft hvor jeg også savner dig smukke. Men seriøst det jo for ulækkert at jeg er så tyk, min hals og hovede går jo næsten ud i et. ö

Jeg var i dag på arbejde og der fik jeg mig også lidt af en øjenåbner, jeg var med nede for at træne en borger, og de simple øvelser vi lavede, var selv svære for mig. Det overbeviste mig bare om at jeg ikke ejer en muskel i kroppen og at jeg er i rigtig dårlig form, nu må det fandeme stoppe. Nu må der ske noget !

Derfor besluttede jeg mig for at lave lidt sundere mad til aftensmad i dag, noget jeg selv fandt på, og det endte med at smage rigtig godt faktisk. Her er lidt billeder :

                                   Grønsagerne skulle lige stege først.
                                   Så kom kyllingen i.
                             Og her den færdige sovs, til at putte i ovnen

Det eneste usunde ved denne ret er en enkelt cremefine på 7 % og hvide ris i stedet for brune. Må da også ærlig indrømme, at det smagte så godt at jeg nuppede 2 potioner. UPS ! :D Jeg tror måske ikke de andre var lige så begejstrede som jeg selv var, men pyt med det.

Her det færdige resultat serveret på en talerken.


2 kommentarer: