9. april 2012

Hej alle sammen...

Jeg har nu ændrede lidt på min blog, da jeg syntes den trængte til et nyt look. Titlen har jeg lavet om, fordi jeg syntes den passer bedre, ved ikke hvad i syntes?
Håber i kan lide det nye design, jeg tror stadig jeg vi se om jeg kan små justere det lidt.

Nå men altså her går det jo super godt for tiden. På fredag d. 13 April bliver en fantastisk dag, vi skal nemlig til scanning den dag, og forhåbentlig får vi kønnet afvide på barnet. Jeg håber vores lille guldklump har det godt derinde. jeg er 19+0 i dag, så om en lille uges tid er jeg halvvejs, det er da bare så fantastisk som noget kan være. Selvom det er min tredje graviditet inde for 3 år så er følelsen ligeså skøn hver gang.

Jeg er ked af at jeg ikke blogger så tit, men har ikke haft tid eller overskud, som jeg skriver i nogle andre indlægs også. Måske det er pga. Graviditeten eller måske bare fordi jeg er såp overvægtig som jeg er. Det ved jeg faktisk ikke. Men en ting er sikkert, de kilo skal af, når jeg har født. Blod, sved og tårer ! Færdig slut !

Håber i vil følge mig og jeg kan inspirere nogle til at tage kampen op også. Det er altid rart når man ikke står alene med det. Men en ting er altid 100 % sikkert, det er altid ens egen skyld man netop står hvor man står i dag. Hvis man vil lave om på det, må man selv rette op på det, der er ingen andre der kan gøre det for en. Men de kan støtte og bakke en op, så man bliver mere motiveret for at kæmpe, og det er lige præcis hvad jeg har tænkt mig at gøre, at kæmpe, den kamp jeg har tabt på gulvet så mange gange.
Hvis jeg ikke snart stoppe det her mad svineri, så ender det galt og jeg vil måske aldrig kunne være så aktiv med mine børn som jeg altid har drømt om. Eller gå i tøjbutikker igen, uden at føle sig dum hver gang man tror man kan komme ned en sådan en smart og smuk kjole, eller hvad det nu måtte være. Det giver et nederlag hver gang, og det giver bestemt ikke en nogle form for motivation, fordi man jo bare tænker for sig selv, jeg kommer jo bare alligevel aldrig ned i den kjole, og så spare man også de penge, men mindst en halvtime senere finder man sig selv på den lokale grillbar, eller hvad ved jeg, og så får man brugt pengene alligevel. Jeg aner ikke om jeg er den eneste der har det sådan, men sådan syntes jeg det oftes har været når man har fået et nederlag. MEN ! nu må det være slut !


Nå i søde og rare medmennesker nu vil jeg slutte af, kl er nu 21.45 og har nogle meget frisk piger i morgen som står tidligt op. See you later !

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt kampen alt for godt, for jeg har også kæmpet meget med min vægt og gør det stadig.

  Men jeg kan kun sige at du skal holde fast i din viljestyrke, for det er det eneste der kan holde dig oppe og så lykke at det kommer til at lykkes.

  Jeg har tabt mig 24 kg på 2 år og kæmper stadig med at tabe 9 kg. Men Jeg har ændret mine kostvaner og træner meget mere, men synes dog stadig at hvis jeg bliver inviteret ud så spise jeg hvad der bliver tilbud, og i weekender spise nok også lidt usundt, men hvis du gør det surt for dig selv, så holder kuren jo heller ikke. Dog slutter en kur aldrig, for du skal jo også kunne holde vægten når du når ned på det ønsket vægt.

  Jeg ønsker dig alt held og lykke med kæmpen. Og jeg vil gerne støtte dig i kæmpen. Lige en ting mere, tillykke med graviditeten.

  Med venlig Hilsen
  Ida

  http://thenewsofmelife.blogspot.com/

  SvarSlet