4. september 2011

Lige for tiden.

Hej folkens.

Lige for tiden, rider jeg en af mine veninders hest, han hedder Lukas. Rigtig sød hest, men i dag tror jeg for alvor mig og Lukas misforstod hinanden :D Han ville simpelthen ikke lige det jeg havde lyst til, og det kan jo kun være fordi jeg har givet ham de forkerte signaler. Nå pyt med det, jeg finder det nu rigtig hyggeligt og sidde på en hesteryg igen, så jeg går med idéen om at anskaffe mig en halvpart, så jeg ikke står med det store ansvar igen. Men nu ser landet sådan ud, at vi er for alvor begyndt at kigge lidt på bolig igen. Vi har fundet nogle stykker, men det er langt væk og vi skal lige have banken med på det. Jeg håber så inderligt det snart er vores tur til at få heldet med os, men nu må vi se. Jeg tror ikke på noget før jeg står i boligen og mine ting også gør det. :)

Det er jo så nemt at blive skuffet, og jeg syntes jeg har været skuffet længe nok i mit liv. ! Jeg har ikke ret meget andet og sige, min vægt rykker sig stadig ikke rigtig, men det kommer vel lige pludselig, det ville i hvert fald være rart at se talene på vægten snart blev mindre, med alt det jeg knokler for det. Jeg vil smutte igen, jeg er ked af jeg ikke har så meget at tilføje for tiden, men sådan er livet, nu engang. !

Möjn Eller hvad man nu siger :D

2 kommentarer:

  1. Vægten flytter sig da helt sikkert nedad igen! Men ja.. sommetider går den bare i stå, men man må ikke miste motivationen af den grund ;) Husk at muskler vejer mere end fedt! :D Du er fandme sej altså!

    SvarSlet
  2. Det rigtig nok.. :D Tak for din støtte Charlotte det dejligt når folk holder en kørende med alt deres positive respons.. Jeg elsker det.. ! :D

    SvarSlet