2. maj 2013

Det vist på tide igen.

Det er ved at være meget længe siden jeg sidst bloggede. Jeg er faktisk rigtig dårlig til at huske og gøre det :/ Håber i kan bære over med mig.. :)

Jeg er meget svingende i humør for tiden, men vil da ærlig indrømme jeg har flest positive dage. Og det er jo rigtig godt, det er helst den vej det skal gå.

Jeg har fået job som sommerferie afløser 28 t. gennemsnitligt om ugen og jeg har bare de sødeste kollegaer og syntes jeg er blevet taget rigtig godt imod. De laver sjov med alt og alle, jeg syntes det er et fantastisk sted at være. Men det gør jo også man har lyst til at møde op. :)


Jeg var i lørdags på Dølle for at drikke (selvom jeg skulle på arbejde dagen efter, ups ! ) Men jeg tog på arbejde uden tømmermænd og havde det faktisk fint. :) Jeg blev bare så fuld, men jeg hyggede mig enormt og det er hovedsagen. Jeg var dernede med mine fantastiske veninder Mie & Camilla og jeg er ret sikker på de hyggede sig lige så meget som jeg gjorde, i hvert fald grinede lige så meget. Jeg blev dog ked af det sidst på aftenen, det var faktisk meningen jeg skulle have sovet hos Mie, men jeg tog hjem i stedet. Mie & Camilla var så flinke at hjælpe mig med penge til både tog og taxi.. Så derfor tusinde, tusinde tak tøser, jeg kan ikke takke jer nok. <33

Jeg har det sgu lidt svært for tiden, der sker rigtig mange ting omkring mig og jeg føler mig konstant udmattede og føler jeg kan sove hele dagen lang, mit træning og løb jeg ellers var kommet så super godt i gang med, er jeg også stoppet med fuldstændig, jeg er begyndt at spise mere usundt og jeg kan bare mærke på min krop at det slet ikke er godt for mig, fordi mine selvmords tanker er begyndt at vænne tilbage igen. Jeg håber snart der kommer et lyspunkt hvor jeg vågner op igen og kommer i gang. Jeg har ellers leget med tanken om at starte op som mavedans-underviser.. Men jeg bliver ved med at slå mig selv oven i hovedet og sige jeg ikke er god nok og jeg trækker faktisk bare tiden. :( Jeg håber jeg en dag får mod nok.

I dag har jeg haft en dejlig dag, jeg har nemlig været sammen med min dejlige veninde Mie og hun fik taget tonsvis af billede af pigerne og mange af dem blev faktisk rigtig gode. "Mie du skal lige huske at dele dem med mig ikke!!!!!!!!!!!" Men som sagt har det været en dejlig dag med god mad, hygge og ja endnu mere hygge.. :D Mie du er uundværelig <33

Nå jeg vil slutte af med at sige godnat mine kære læser, håber i vil nyde at læse min blog. :)

1 kommentar:

  1. Jamen alt selskab bliver meget bedre når du er der! Sådan er det bare!!!! Og jo jeg skal nok sende dem til dig.. det kommer til at tage en kriiig ;) hvilken mail skal de sendes til?
    Jeg vil altså heller ikke undvære dig! <3

    SvarSlet