28. september 2012

At holde hovedet højt, når det går værst !

Jeg tror det sidste der kunne få os til at knække fuldstændig nu, var at vi fik taget vores børn, vores bil gik i stykker (som den er godt igang med) og man røg i RKI fordi man ikke kan betale sine regninger. Jeg føler bare hverdag er en kamp uden lige. Det svært at holde hovedet højt, også nu hvor det ser helt sort ud. Min familie er den eneste der bringer smilet frem på mine læber, på den facade jeg nu efterhånden render rundt med, for dybt, dybt inde er jeg sønderknust, jeg kunne skrige mine lunger ud, jeg kunne tudede et kæmpe hav. Men intet nytter, vi får modgang uanset hvordan vi vender og drejer det. Jeg syntes bare det forfærdeligt, at vide vi ikke er de eneste der lever på denne måde. Det bare ekstra hårdt når der er børn indblandet også.
Jeg har sagt det før, og jeg gør det igen, jeg frygter jeg mister familien til økonomien. Jeg ville ønske der snart sket et mirakel. Hvis man så bare havde held i spil, så man kunne vinde lotto´en det ville betyde alt.

Ja hvad skal det snart ende med ! Et meget trist oplæg fra mig, havde brug for luft, det hjalp kun imens jeg skrev det. Jeg kan snart ikke holde til det mere.. :(

1 kommentar:

  1. Uha, hvor er det hårdt at læse, men for dælen da søde pige : mist ikke modet, for som du selv skriver, er det din familie der holder modet oppe hos dig, så bevar dit gode humør via dine børn og din familie, for det er det gode at holde fast i, for ved af egen erfaring, hvad en dårlig økonomi kan gøre ved en, så lad den ikke ødelægge dig, og koncentrer dig om din familie som gør dig glad :) for så længe du er glad, er din familie det også :)

    SvarSlet