3. august 2011

Væddemål

I dag har været  en lang og varm dag. Vi havde besøg af præsten da Mathilde skal døbes på søndag, han var lidt underlig syntes jeg.
Jeg er blevet indspirede af en veninde som også blogger, og derfor besluttede jeg mig for at det ville jeg også. Jeg har valgt at kalde min blog for "mit liv som sund" Og det fordi jeg nu er fast besluttede på at nå min normal BMI, har endnu ikke fastsat en dato, men den kommer. Jeg har været sammen med min veninde N i dag, og vi var lige en tur i solcenteret, vi snakkede om alt muligt, men vi kom ind over det med at tabe sig, og så sagde N så om vi ikke skulle lave en lille konkurrence ud af det, så sagde jeg at jeg var da frisk nok på det. Så den næste halvanden måned skal jeg lige tabe mig 5 kg
Og vinder får (Ved godt det lyder skørt, nå man lige har tabt sig, men...) vinder får altså en middag. Og  næste gang bliver det en biograftur. Jeg tror jeg kan vinde det her, eller jeg er faktisk ikke i tvivl.. :D Jeg er på nuværende tidspunkt 38 kg fra min normalvægt, men jeg har endnu ikke tabt modet.

En ny dag truer om hjørnet.


Her er jeg så i helt egen person.. :) Haha Jaah super køn er jeg nu altså ikke, men det er jo det der er mit mål at blive.

5 kommentarer:

 1. JEG synes du er smuk! :D (både udvendig og på vrangen) ;)

  SvarSlet
 2. :) Hehe mange tak søde mie og kan jo kun sige det samme.. :D

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på du sagtens kan vinde væddemålet! :) Jeg hepper i hvert fald på dig! .. Jeg har lavet et lignende væddemål med min bedste veninde.. vi har 2 mdr til at tabe 6,5% af vores kropsvægt... Puha.. :D Men vi kan godt!!
  (Og jeg er enig med Mie)

  SvarSlet
 4. Tak Charlotte hvor er du sød.. :D Det dejligt med lidt medhold.. :D Jeg tror i hvert fald også på du kan gennemføre det, hvis ikke på 2 måneder så kommer det nok, hvis man arbejder for det og som Charlotte Bircow ville have sagt det, så kommer det ikke dumpende ned i ens turband af sig selv. Vi kan jo ikke via tankens kræft forstille os hvordan det er at være smuk og så det ske. Nej vi må arbejde for det.. :D Så op på hesten Charlotte jeg ved du kan. Det kan alle hvis bare de vil og har viljen.

  SvarSlet
 5. Og forresten til dig Charlotte, husk at folk er så hurtig til at dømme folk på det ydrer og glemmer faktisk hvor smukt og unikt det indre menneske er. Hvis du siger til dig selv i spejlet hold kæft hvor du lækker, så føler man sig automatisk også mere lækker. Jeg kan nu se mig selv i spejlet og tænke ved mig selv at hold da op hvor er jeg bare blevet smuk, selv om jeg faktisk stadig ligner en sæk kartofler. Men det hjælper meget på motivationen. Og styrker ens selvtidlig, hvis vi bliver ved med at gå og slå os selv oven i hovedet og siger vi ikke dur til noget og du ryger alligevel bare i igen eller du er alligevel tyk så en enkelt stykke skader ikke, så bliver vi aldrig stærke og vi får aldrig taget kampen op, så find din selvtillid frem Charlotte så er du langt.

  SvarSlet