22. februar 2013

Proud of myself

For første gange i rigtig lang tid tog jeg mig sammen i dag til at træne lidt herhjemme. Det blev til 45 min. træning.. Jeg er ret stolt af mig selv, det var skide hårdt, men skønt bagefter. Jeg kan nu mærke jeg har en krop, jeg er bare øm alle steder, tør slet ikke tænke på i morgen.. :/ Hele dagen i dag har jeg nærmest tvunget mig selv til at gøre en masse gøremål jeg ellers ikke gad og jeg må da ærlig indrømme det gav da en lille sejr hver gang jeg gennemførte det jeg nu havde sat mig for. Mon jeg snart har mere energi og gå på mode i mig, nu hvor de 2 store tøser også kommer hjem og kræver lidt. Det kunne godt være man skulle sove en lille times tid så man er frisk til de kommer hjem.

Med ærlighed kommer man længst. Og jeg vil ikke lyve for mig selv, jeg vil ikke love mig selv noget,  jeg ikke kan holde. Så derfor giver jeg træningen en chance og den sunde kost, men jeg vil ikke tvinge mig selv til noget hvis jeg ikke har lyst. Jeg tror måske min skuffelse vil blive knapt så slemt, hvis jeg ser sådan på det.

1 kommentar:

  1. Du er så sej! 45 minutter :O wow! DEJLIGT! :D Michael og jeg ville også stoppe med at spise slik.. Vi er jo kommet ind i en dårlig vane med at spise slik HVER dag... :/ Det holdt i ca 0 dage... :b jeg tror desværre heller ikke det hjælper når man sætter begrænsninger for sig selv. Så bliver det næsten bare værre. Så hellere tænke at man godt må i stedet for at tænke at man ikke må... Og så sørge for at der kommer en form for balance imellem det sunde og det mindre sunde! :)

    DU SEJ CHRISTINA!
    -og jeg savner dig :)

    SvarSlet